طرز تهیه ۶ شربت ضد عطش مخصوص روزهای گرم

24 خرداد/1397
خلاصه

درباره خاکشیر باید اضافه کنیم که روی دانه آن موادی به نام لعاب وجود دارد. لعاب می تواند چند برابر وزن خود آب جذب کند و متورم شود و به شکل ژله درآید. به این ترتیب، وقتی خاکشیر با آب مخلوط و کمی شکر هم به آن اضافه می شود، هم خوشمزه خواهد بود و هم لعاب آن منبعی برای آب بدن است.

لازم است در فصل تابستان مرتب با مصرف آب، نوشیدنی های خنک و میوه ها، مایعات از دست رفته را جبران کنیم. لازم است در فصل تابستان مرتب با مصرف آب، نوشیدنی های خنک و میوه ها، مایعات از دست رفته را جبران کنیم.
در فصل گرم تابستان مواظب کم شدن آب بدن باشید و هر روز دسته کم ۸ لیوان آب بنوشید. در ادامه این مطلب از ۶ نوشیدنی ضد عطش در روز های گرم تابستان تهیه کرده و جمعی شاد را در کنار خانواده خود بسازید.
۱- شربت آبلیمو
یکی از شربت هایی که از قدیم در فصل گرم مورد مصرف قرار می گرفته، شربت آبلیمو است. پایه اصلی این شربت، عصاره لیموترش است که با آب رقیق می شود و همراه مقدار کمی قند یا شکر مورد مصرف قرار می گیرد.
آبلیمو را به تنهایی نباید مصرف کرد، زیرا آبلیموی رقیق نشده روی مینای دندان تأثیر می گذارد و باعث تخریب آن می شود؛ بنابراین بهتر است چه در غذا و چه در سالاد حتماً قبل از استفاده، آبلیمو را رقیق کنید.
جالب است بدانید که شربت آبلیمو جلوی گرمازدگی و عطش را می گیرد و مصرف آن در ماه های گرم و در مسافرت ها، به خصوص مسافرت های دریایی، بسیار مناسب است. شربت آبلیمو زیانی ندارد و مصرف آن در هر سنی توصیه می شود.
آبلیمو خواص متعدد دیگری هم دارد که عبارتند از ضد تصلب شرایین، کاهش دهنده کلسترول، ضد برخی سموم از جمله تریاک، ضدتب و ضد کمبود ویتامین C.
۲. شربت خاکشیر
شربت دیگری که خاصیت ضد عطش و  گرمازدگی  دارد، خاکشیر است. از قدیم به تجربه از شربت آن با آب سرد و کمی شکر در نواحی گرم به خصوص در فصل تابستان برای رفع عطش استفاده می کرده اند.
درباره خاکشیر باید اضافه کنیم که روی دانه آن موادی به نام لعاب وجود دارد. لعاب می تواند چند برابر وزن خود آب جذب کند و متورم شود و به شکل ژله درآید. به این ترتیب، وقتی خاکشیر با آب مخلوط و کمی شکر هم به آن اضافه می شود، هم خوشمزه خواهد بود و هم لعاب آن منبعی برای آب بدن است.

نظرات

(فیلد مورد نیاز)
(فیلد مورد نیاز)